Ndërtoni një blog sa të kërcejnë gishtat

Polyblog ju ndihmon të krijoni me lehtësi një blog shumëgjuhësh dhe të rritni biznesin tuaj me marketingun e përmbajtjes.

Pse të përdorni polyblog?

1. E shpejte dhe e lehte

Shpejtësia dhe efikasiteti janë të rëndësishme për çdo biznes. Ne e kuptojmë këtë dhe kështu kemi ndërtuar një platformë që përshpejton të gjithë procesin tuaj të marketingut të përmbajtjes.

2. Përkthejeni përmbajtjen tuaj lehtësisht

Synoni çdo vend dhe çdo gjuhë dhe rriteni biznesin tuaj ndërkombëtarisht. Duke përdorur sistemin tonë të menaxhimit të përmbajtjes, ju mund ta menaxhoni lehtësisht blogun tuaj shumëgjuhësh nën një panel të vetëm.

3. Dizajn minimalist

Ne besojmë në thjeshtësinë. Kjo është arsyeja pse ne do ta bëjmë blogun tuaj të pastër dhe të thjeshtë në dizajn. Këtu është një shembull se si do të duket blogu juaj kur ta ndërtoni me Polyblog.

4. SEO e optimizuar

SEO është gurthemeli i të gjitha përpjekjeve tuaja të marketingut të përmbajtjes. Marrja e trafikut organik të kërkimit nga Google është thelbësore për çdo blog. Kjo është arsyeja pse ne kemi shpenzuar shumë burime për ta bërë blogun tuaj miqësor me SEO.

5. Pritja e menaxhuar plotësisht

Nuk ka nevojë të merreni me dhimbjen e kokës së menaxhimit të serverëve tuaj. Ne ofrojmë web hosting super të shpejtë dhe të besueshëm.

man-writing-blog-on-computer

Disa fakte interesante rreth marketingut të përmbajtjes

77 përqind e njerëzve lexojnë rregullisht blogje në internet

67 për qind e blogerëve që postojnë çdo ditë thonë se janë të suksesshëm

61 për qind e përdoruesve online në SHBA kanë blerë diçka pasi kanë lexuar një blog

Si të filloni

user-signing-up-in-polyblog

1. Regjistrohu dhe konfiguro

Regjistrohuni në Polyblog dhe integroni Polyblog me faqen tuaj të internetit. Duhet të futni adresën tuaj të emailit dhe domenin e faqes së internetit.

user-writing-blog-content

2. Shtoni artikuj

Pasi artikujt tuaj të jenë gati, mund t'i shtoni në blogun tuaj duke përdorur pultin e Polyblog. Pasi t'i publikoni ato, përmbajtja juaj do të shfaqet në blogun tuaj.

graphs-to-show-seo-growth

3. Ndiqni rritjen tuaj të SEO në tastierën tuaj të kërkimit

Ne do të kujdesemi për SEO teknike për ju. Ne do të gjenerojmë automatikisht hartat e faqes dhe do t'i ngarkojmë ato në panelin tuaj të kërkimit të Google. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjurmoni rritjen tuaj në Google Search Console.

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund të përdor një domen të personalizuar?

Po, ju mund të përdorni një domen të personalizuar me të gjitha planet tona. Thjesht do t'ju duhet të konfiguroni domenin tuaj me sistemin tonë.

Cili është ndryshimi midis Polyblog dhe sistemeve të tjera të menaxhimit të përmbajtjes?

Polyblog është krijuar posaçërisht për menaxhimin e përmbajtjes shumëgjuhëshe. Ka shumë përfitime të marketingut të përmbajtjes shumëgjuhëshe, por zakonisht zbatimi i tij është i vështirë. Polyblog e bën shumë të lehtë menaxhimin dhe promovimin e një blogu shumëgjuhësh.

A duhet të optimizoj blogun tim për shpejtësinë e faqes dhe faktorë të tjerë teknikë të SEO?

Aspak, Polyblog është tashmë i optimizuar për të gjithë faktorët jetikë teknikë të SEO si shpejtësia e faqes, struktura e lidhjeve, harta e faqes, meta etiketat dhe më shumë.

Për kë është Polyblog?

Polyblog është krijuar posaçërisht për startup-et që duan një blog të shpejtë dhe të përgjegjshëm për udhëtimin e tyre fillestar të marketingut të përmbajtjes.

A duhet të instaloj shtojca dhe tema?

Polyblog tashmë vjen me një temë të pastër dhe të përgjegjshme dhe të gjitha veçoritë që ju nevojiten janë të instaluara paraprakisht. Në këtë mënyrë ju mund të filloni me blogun tuaj menjëherë dhe të fokusoheni qartë në publikimin e përmbajtjes me cilësi të lartë pa u shqetësuar shumë për çështjet teknike.

Mund të më tregoni një shembull të një blogu të ndërtuar me Polyblog?

Sigurisht, shikoni blogun e një prej klientëve tanë kryesorë: https://www.waiterio.com/blog